Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Annaberg-Lungötz, Österrike

Annaberg-Lungötz är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Annaberg-Lungötz för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Annaberg-Lungötz sträcker sig i regel från början av december till slutet av mars.

Annaberg-Lungötz är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 130 centimeter. Just idag är 95% av liftarna och 100% av backarna öppna.

Annaberg-Lungötz har pister på totalt 51 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 33 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 22 liftar, med en totalkapacitet på 34100 personer/timme. Då Annaberg-Lungötz tillhör skidområdet Dachstein West - Gosau/Russbach/Annaberg har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1617 meter, vilket ger en fallhöjd på 872 meter. Den längsta pisten som finns i Annaberg-Lungötz är 4.2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Annaberg-Lungötz. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Annaberg-Lungötz

Snabbaste sättet att ta sig till Annaberg-Lungötz är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 45 kilometer från Annaberg-Lungötz, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (119 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (154 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Annaberg-Lungötz

Inte långt från Annaberg-Lungötz ligger skidorten Russbach, avståndet är endast 9 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Gosau (11 kilometer) och Filzmoos (11 kilometer).

Skidområden Annaberg-Lungötz är del av

Annaberg-Lungötz ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Annaberg-Lungötz

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Annaberg-Lungötz. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Annaberg-Lungötz här

Skidskola i Annaberg-Lungötz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Annaberg-Lungötz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Annaberg-Lungötz här

Hotell & boende i Annaberg-Lungötz

Hos oss hittar ni totalt 73 hotell, lägenheter och stugor/hus i Annaberg-Lungötz.
63 boendealternativ
Pris/natt från: 387 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1079 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1233 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1117 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Annaberg-Lungötz

SnowTrex