Sökalternativ

Gosau, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Gosau, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Gosau ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 1620 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 840 meter. Skidsäsongen i Gosau sträcker sig i regel från december till början april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Gosau, endast 46 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Gosau. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Gosau ligger Russbach.

Skidområden Gosau är del av

Gosau ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Skidskola i Gosau

I Gosau kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Gosau här

Hotell & boende i Gosau

Hos oss hittar ni totalt 109 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gosau.
91 boendealternativ
Pris/natt från: 481 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 727 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 779 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1305 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Gosau