Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Gosau, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Gosau, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Gosau ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 1620 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 840 meter. Skidsäsongen i Gosau sträcker sig i regel från december till början april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Gosau, endast 46 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Gosau. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Gosau ligger Russbach.

Skidområden Gosau är del av

Gosau ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Gosau

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Gosau.

Boka skidutrustningen online i Gosau här

Skidskola i Gosau

I Gosau kan ni boka 13 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Gosau här

Hotell & boende i Gosau

Hos oss hittar ni totalt 96 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gosau.
85 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 789 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 845 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1420 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Gosau