Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Gosau, Österrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Gosau i Österrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Gosau är vanligtvis från början av december till slutet av mars.

Skidåkningen i Gosau är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 115 centimeter. 100% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 90% av liftarna går.

I Gosau hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 34100 personer/timme. Det finns 51 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 33 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Dachstein West - Gosau/Russbach/Annaberg som Gosau ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 1617 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 872 meter. Den längsta pisten som finns i Gosau är 4.2 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Gosau. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Gosau.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Gosau 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Gosau

Flyger man till Wolfgang A Mozart, Salzburg kommer man riktigt nära Gosau då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 46 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 121 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 156 kilometer till Gosau.

Skidorter i närheten av Gosau

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Gosau ligger Russbach. Ni hittar även skidorterna Annaberg-Lungötz på 11 kilometers avstånd och Filzmoos, 17 kilometer från Gosau.

Skidområden Gosau är del av

Gosau ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Gosau

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Gosau.

Boka skidutrustningen online i Gosau här

Skidskola i Gosau

I Gosau kan ni boka 10 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Gosau här

Hotell & boende i Gosau

Hos oss hittar ni totalt 110 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gosau.
99 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 764 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 819 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1560 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Gosau

Sunweb
SnowTrex