Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Dachstein West, Österrike

Karta över skidorter i Dachstein West

Skidområdet Dachstein West ligger runt de västra delarna av berget Hoher Dachstein och skidsystemet är uppyggt kring byarna Gosau, Russbach, Annaberg-Lungötz (inte att förväxlas med Annaberg i området Lilienfeld längre österut i Österrike).

Totalt finns det 51 kilometer pister och 23 skidkliftar i området.

Skidorter i Dachstein West

Fakta/pistfakta Dachstein West

Europa
Kontinent
Österrike
Land
23
Liftar
51 km
Kilometer pister
3
Antal skidorter