Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Dachstein West, Österrike

Karta över skidorter i Dachstein West

Skidområdet Dachstein West ligger runt de västra delarna av berget Hoher Dachstein och skidsystemet är uppyggt kring byarna Gosau, Russbach, Annaberg-Lungötz (inte att förväxlas med Annaberg i området Lilienfeld längre österut i Österrike).

Totalt finns det 51 kilometer pister och 23 skidkliftar i området.

Skidorter i Dachstein West

Gosau
Russbach
Annaberg-Lungötz

Fakta/pistfakta Dachstein West

Kontinent Europa
Land Österrike
Liftar 23
Kilometer pister 51 km
Antal skidorter 3