Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Annaberg är en skidort som ni hittar i det österrikiska förbundslandet Niederösterreich, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Annaberg sträcker sig i regel från mitten av december till slutet av mars.

I Annaberg hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 8052 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 2 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1300 meter, vilket ger en fallhöjd på 404 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Annaberg finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Annaberg

För er som vill flyga ner till Annaberg så är det flygplatsen Vienna International, Wien som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Annaberg är 92 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Thalerhof, Graz (98 kilometers avstånd), samt Kärnten, Klagenfurt (157 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Annaberg

Skidorter nära Annaberg är bland annat Semmering (43 kilometers avstånd), Hinterstoder (93 kilometers avstånd) och Lachtal (103 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 4 restauranger i Annaberg och 4 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Annaberg.
2 boenden
Pris/natt från:
589 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Annaberg