Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Annaberg, Österrike

Annaberg är en skidort som ni hittar i det österrikiska förbundslandet Niederösterreich, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Annaberg sträcker sig i regel från mitten av december till slutet av mars.

I Annaberg hittar ni 6 liftar med en liftkapacitet på 8052 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 2 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1300 meter, vilket ger en fallhöjd på 404 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Annaberg finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Annaberg

För er som vill flyga ner till Annaberg så är det flygplatsen Vienna International, Wien som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Annaberg är 92 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Thalerhof, Graz (98 kilometers avstånd), samt Kärnten, Klagenfurt (157 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Annaberg

Skidorter nära Annaberg är bland annat Semmering (43 kilometers avstånd), Hinterstoder (93 kilometers avstånd) och Lachtal (103 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Annaberg

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Annaberg.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 337 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1293 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Annaberg

Sunweb