Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Annaberg, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Annaberg? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Annaberg och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Annaberg finns totalt 5 liftar med tillgång till 11 pister. Skidsäsongen i Annaberg sträcker sig i regel från mitten december till mars.

Närmaste flygplats är Vienna International som ligger 92 kilometer från Annaberg. Semmering är närmaste skidort till Annaberg med ett avstånd på 43 kilometer.

Hotell & boende i Annaberg

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Annaberg.
12 boendealternativ
Pris/natt från: 467 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1342 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns