Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hinterstoder, Österrike

Skidorten Hinterstoder ligger i förbundslandet Oberösterreich i de nordliga delarna av Österrike, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hinterstoder. Skidsäsongen i Hinterstoder sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Hinterstoder är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 170 centimeter. Just idag är 92% av liftarna och 89% av backarna öppna.

Hinterstoder har pister på totalt 39 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 18698 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2000 meter, vilket ger en fallhöjd på 1400 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 36 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Hinterstoder

För er som vill flyga ner till Hinterstoder så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hinterstoder är 87 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (118 kilometers avstånd), samt Thalerhof, Graz (125 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Hinterstoder

Skidorter nära Hinterstoder är bland annat Tauplitz (19 kilometers avstånd), Hauser Kaibling (43 kilometers avstånd) och Gosau (49 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Hinterstoder

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Hinterstoder? I samarbete med Snowell kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Hinterstoder.

Boka skidutrustningen online i Hinterstoder här

Hotell & boende i Hinterstoder

Hos oss hittar ni totalt 44 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hinterstoder.
40 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 686 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2030 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns