Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hinterstoder, Österrike

Söker ni information om skidortern Hinterstoder? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 18 backar och antalet liftar är 14. Fallhöjden är som mest på 1400 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2000 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Hinterstoder är mitten december till mitten april.

Om man tröttnar på backarna i Hinterstoder eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 120 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 6 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 87 kilometer från Hinterstoder. Tauplitz är närmaste skidort till Hinterstoder med ett avstånd på 19 kilometer.

Hotell & boende i Hinterstoder

Hos oss hittar ni totalt 44 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hinterstoder.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 657 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 667 kr