Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hauser Kaibling

Hauser Kaibling, Österrike

Skidorten Hauser Kaibling ligger i Steiermark, ett förbundsland i Österrike, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hauser Kaibling. Säsongen för skidåkning i Hauser Kaibling är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Hauser Kaibling är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 120 centimeter. 11% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 8% av liftarna går.

I Hauser Kaibling hittar ni 47 liftar med en liftkapacitet på 79122 personer/timme. Det finns 123 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 46 kilometer blåa pister, 68 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Då Hauser Kaibling tillhör skidområdet Schladming - Planai//Hochwurzen//Hauser Kaibling//Reiteralm (4-Berge-Skischaukel) har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2015 meter, vilket ger en fallhöjd på 1287 meter. Den längsta pisten som finns i Hauser Kaibling är 4.2 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Hauser Kaibling. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Hauser Kaibling.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Hauser Kaibling 86 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Hauser Kaibling

För er som vill flyga ner till Hauser Kaibling så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hauser Kaibling är 72 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (95 kilometers avstånd), samt Thalerhof, Graz (134 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Hauser Kaibling

Inte långt från Hauser Kaibling ligger skidorten Schladming, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Filzmoos (20 kilometer) och Tauplitz (24 kilometer).

Skidområden Hauser Kaibling är del av

Hauser Kaibling ingår i skidområdet Ski amadé tillsammans med 10 andra skidorter.

Hotell & boende i Hauser Kaibling

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hauser Kaibling.
39 boenden
Pris/natt från: 649 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1275 kr
3 boenden
Pris/natt från: 823 kr