Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Tauplitz, Österrike

Skidorten Tauplitz ligger i Steiermark, ett förbundsland i Österrike, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Tauplitz. Säsongen för skidåkning i Tauplitz är vanligtvis från början av december till mitten av april.

I Tauplitz hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 19725 personer/timme. Det finns 43 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 19 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1965 meter, vilket ger en fallhöjd på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Tauplitz 176 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Tauplitz

Vill man flyga till Tauplitz så ligger flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg närmast, på ett avstånd av 80 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (105 kilometers avstånd), samt Thalerhof, Graz (125 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Tauplitz

Andra skidorter i närheten av Tauplitz är t ex Hinterstoder som ligger 19 kilometer bort, Hauser Kaibling med 24 kilometers avstånd samt Schladming, som ligger 31 kilometer från Tauplitz.

Hyr skidutrustning i Tauplitz

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Tauplitz? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Snowell sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Tauplitz här

Skidskola i Tauplitz

Hos oss hittar ni just nu 10 olika skidskolor och lektioner i Tauplitz som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Tauplitz här

Hotell & boende i Tauplitz

Hos oss hittar ni totalt 109 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tauplitz.
100 boenden
Pris/natt från: 582 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1047 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1862 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns