Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Lachtal

Lachtal, Österrike

Lachtal är en skidort som ni hittar i Steiermark, ett förbundsland i Österrike, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Lachtal är vanligtvis från början av december till början av april.

I Lachtal hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 11120 personer/timme. Det finns 26 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 7 kilometer blåa pister, 16 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2222 meter, vilket ger en fallhöjd på 622 meter. Den längsta pisten som finns i Lachtal är 3 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lachtal 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Lachtal

Vill man flyga till Lachtal så ligger flygplatsen Kärnten, Klagenfurt närmast, på ett avstånd av 67 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Thalerhof, Graz (87 kilometers avstånd), samt Brnik, Ljubljana (113 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Lachtal

Andra skidorter i närheten av Lachtal är t ex Kreischberg som ligger 26 kilometer bort, Tauplitz med 43 kilometers avstånd samt Hauser Kaibling, som ligger 47 kilometer från Lachtal.

Hotell & boende i Lachtal

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lachtal.
29 boenden
Pris/natt från: 1785 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1476 kr
2 boenden
Pris/natt från: 4998 kr