Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Kreischberg ligger i Steiermark, ett förbundsland i Österrike, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Kreischberg. Bästa tiden för att åka skidor i Kreischberg är början av december till mitten av april.

I Kreischberg hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 22848 personer/timme. Det finns 42 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 17 kilometer blåa pister, 16 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 9 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2118 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1250 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 2 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Kreischberg

För er som vill flyga ner till Kreischberg så är det flygplatsen Kärnten, Klagenfurt som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Kreischberg är 54 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Brnik, Ljubljana, som ligger 101 kilometer bort, och Thalerhof, Graz som har ett avstånd på 103 kilometer till Kreischberg.

Skidorter i närheten av Kreischberg

Turracher Höhe är närmaste skidort till Kreischberg med ett avstånd på 26 kilometer. Andra skidorter nära är Lachtal, 26 kilometers avstånd, och 36 kilometer från Kreischberg ligger Katschberg-Aineck.

Hyr skidutrustning

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Kreischberg? Boka utrustningen online och spara både pengar och besvär.

Mer om skidhyra i Kreischberg

Skidskolor

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Kreischberg. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 22 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Kreischberg här

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Kreischberg och 12 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kreischberg.
26 boenden
Pris/natt från:
808 kr
3 boenden
Pris/natt från:
992 kr
3 boenden
Pris/natt från:
2631 kr