Sökalternativ

Katschberg-Aineck, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Katschberg-Aineck? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Katschberg-Aineck finns totalt 16 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Katschberg-Aineck sträcker sig i regel från december till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Katschberg-Aineck 16 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Kärnten som ligger 72 kilometer från Katschberg-Aineck. Obertauern är närmaste skidort till Katschberg-Aineck med ett avstånd på 22 kilometer.

Hyr skidutrustning i Katschberg-Aineck

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Katschberg-Aineck här

Skidskola i Katschberg-Aineck

Om ni är ute efter att boka skidskola i Katschberg-Aineck kan vi genom CheckYeti erbjuda 19 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Katschberg-Aineck här

Hotell & boende i Katschberg-Aineck

Hos oss hittar ni totalt 87 hotell, lägenheter och stugor/hus i Katschberg-Aineck.
50 boendealternativ
Pris/natt från: 463 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 911 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 753 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Katschberg-Aineck