Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Katschberg-Aineck är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Katschberg-Aineck för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Katschberg-Aineck sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Katschberg-Aineck hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 29291 personer/timme. Det finns 80 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 12 kilometer blåa pister, 56 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2220 meter, vilket ger en fallhöjd på 1154 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Katschberg-Aineck. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Katschberg-Aineck

För er som vill flyga ner till Katschberg-Aineck så är det flygplatsen Kärnten, Klagenfurt som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Katschberg-Aineck är 72 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Wolfgang A Mozart, Salzburg (94 kilometers avstånd), samt Brnik, Ljubljana (112 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Katschberg-Aineck

Skidorter nära Katschberg-Aineck är bland annat Obertauern (22 kilometers avstånd), Turracher Höhe (25 kilometers avstånd) och Zauchensee (29 kilometers avstånd).

Skidskola i Katschberg-Aineck

Om ni är ute efter att boka skidskola i Katschberg-Aineck kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Katschberg-Aineck här

Hotell & boende i Katschberg-Aineck

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Katschberg-Aineck.
35 boenden
Pris/natt från: 760 kr
4 boenden
Pris/natt från: Okänt
9 boenden
Pris/natt från: 787 kr

Vi arrangerar skidresor till Katschberg-Aineck

Slopestar