Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Katschberg-Aineck, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Katschberg-Aineck? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Katschberg-Aineck finns totalt 16 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Katschberg-Aineck sträcker sig i regel från december till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Katschberg-Aineck 16 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Kärnten som ligger 72 kilometer från Katschberg-Aineck. Obertauern är närmaste skidort till Katschberg-Aineck med ett avstånd på 22 kilometer.

Liftarna i Katschberg-Aineck är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 100 centimeter.

Hyr skidutrustning i Katschberg-Aineck

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Katschberg-Aineck här

Skidskola i Katschberg-Aineck

Om ni är ute efter att boka skidskola i Katschberg-Aineck kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Katschberg-Aineck här

Hotell & boende i Katschberg-Aineck

Hos oss hittar ni totalt 77 hotell, lägenheter och stugor/hus i Katschberg-Aineck.
63 boendealternativ
Pris/natt från: 479 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
10 boendealternativ
Pris/natt från: 780 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns