Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Katschberg-Aineck, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Katschberg-Aineck? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Katschberg-Aineck finns totalt 16 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1150 meter. Skidsäsongen i Katschberg-Aineck sträcker sig i regel från december till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Katschberg-Aineck 16 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Kärnten som ligger 72 kilometer från Katschberg-Aineck. Obertauern är närmaste skidort till Katschberg-Aineck med ett avstånd på 22 kilometer.

Skidskola i Katschberg-Aineck

Om ni är ute efter att boka skidskola i Katschberg-Aineck kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Katschberg-Aineck här

Hotell & boende i Katschberg-Aineck

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Katschberg-Aineck.
51 boendealternativ
Pris/natt från: 499 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 997 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 812 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns