Sökalternativ

Zauchensee, Österrike

Om du vill ha en perfekt semester med många roliga aktiviteter passar skidresor till Zauchensee, Österrike perfekt. I den mysiga alpbyn kan man njuta av förstklassig skidåkning samtidigt som man är omgiven av ett vykortsvackert landskap.

Zauchensee ligger ungefär i mitten av Österrike, nära gränsen till Tyskland. Orten erbjuder över 12 fina pister och 10 moderna liftar. Den högsta pisten ligger 2240 meter över havet och den högsta fallhöjden som fjället har är på 890 meter. Med allt ifrån nybörjarvänliga backar till adrenalinstinna expertbackar, erbjuder skidresor till Zauchensee, Österrike något för alla. Skulle någon i familjen aldrig ha satt sin fot i en pjäxa finns det jättebra skidkurser, där kan man få lära sig skidåkning av en expert.

Om man föredrar lugna och härliga dagar på längdåkningsskidorna finns det 35 kilometer längdåkningsspår att ta del av. För de som älskar fart och spänning kan man istället välja off pist-backarna. Många som åker på skidresor till Zauchensee, Österrike väljer att bo i de mysiga alpstugorna, men det finns även många hotell att välja på. Säsongen för skidåkning sträcker sig från december till april. Snömängden är alltid bra under säsongen eftersom skidorten använder sig av flera snökanoner.

Njut av både skidåkning och andra aktiviteter

Den största anledningen till varför folk åker på skidresor till Zauchensee är naturligtvis för att svischa omkring på den pudervita snön, men det finns även andra alternativ. Skulle man vilja ta en dag ifrån skidåkningen kan man exempelvis åka släde, rida på hästar eller unna sig en spa-upplevelse. På spa-anläggningen kan man bada i uppvärmda pooler samtidigt som man beskådar det vintriga landskapet runt omkring. Andra roliga aktiviteter att ta del utav är vandring med snöskor. Det kanske inte låter så speciellt, men faktum är att med ett par snöskor kan man vandra i helt orörd natur och komma närmare vinterns speciella landskap.

När man har gjort mängder med roliga saker under en hel dag kommer man definitivt att bli hungrig. Zauchensee har över 20 stycken mysiga restauranger med god och varierad mat. Skulle man vilja gå vidare för en drink efter middagen finns även många barer att släcka törsten på. Förutom mängder av roliga aktiviteter som skidresor till Zauchensee, Österrike erbjuder, anordnas det även många event här. Några event som kan vara värda att ta del av är en marknad, ladies-night där bland annat tjejerna kan unna sig bastubad och såklart en rundvandring med guide på ett historiskt museum.

Hotell & boende i Zauchensee

Hos oss hittar ni totalt 445 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zauchensee.
265 boendealternativ
Pris/natt från: 342 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 678 kr
87 boendealternativ
Pris/natt från: 330 kr
85 boendealternativ
Pris/natt från: 809 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1838 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zauchensee