Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zauchensee, Österrike

Om du vill ha en perfekt semester med många roliga aktiviteter passar skidresor till Zauchensee, Österrike perfekt. I den mysiga alpbyn kan man njuta av förstklassig skidåkning samtidigt som man är omgiven av ett vykortsvackert landskap.

Zauchensee ligger ungefär i mitten av Österrike, nära gränsen till Tyskland. Orten erbjuder över 12 fina pister och 10 moderna liftar. Den högsta pisten ligger 2240 meter över havet och den högsta fallhöjden som fjället har är på 890 meter. Med allt ifrån nybörjarvänliga backar till adrenalinstinna expertbackar, erbjuder skidresor till Zauchensee, Österrike något för alla. Skulle någon i familjen aldrig ha satt sin fot i en pjäxa finns det jättebra skidkurser, där kan man få lära sig skidåkning av en expert.

Om man föredrar lugna och härliga dagar på längdåkningsskidorna finns det 35 kilometer längdåkningsspår att ta del av. För de som älskar fart och spänning kan man istället välja off pist-backarna. Många som åker på skidresor till Zauchensee, Österrike väljer att bo i de mysiga alpstugorna, men det finns även många hotell att välja på. Säsongen för skidåkning sträcker sig från december till april. Snömängden är alltid bra under säsongen eftersom skidorten använder sig av flera snökanoner.

Njut av både skidåkning och andra aktiviteter

Den största anledningen till varför folk åker på skidresor till Zauchensee är naturligtvis för att svischa omkring på den pudervita snön, men det finns även andra alternativ. Skulle man vilja ta en dag ifrån skidåkningen kan man exempelvis åka släde, rida på hästar eller unna sig en spa-upplevelse. På spa-anläggningen kan man bada i uppvärmda pooler samtidigt som man beskådar det vintriga landskapet runt omkring. Andra roliga aktiviteter att ta del utav är vandring med snöskor. Det kanske inte låter så speciellt, men faktum är att med ett par snöskor kan man vandra i helt orörd natur och komma närmare vinterns speciella landskap.

När man har gjort mängder med roliga saker under en hel dag kommer man definitivt att bli hungrig. Zauchensee har över 20 stycken mysiga restauranger med god och varierad mat. Skulle man vilja gå vidare för en drink efter middagen finns även många barer att släcka törsten på. Förutom mängder av roliga aktiviteter som skidresor till Zauchensee, Österrike erbjuder, anordnas det även många event här. Några event som kan vara värda att ta del av är en marknad, ladies-night där bland annat tjejerna kan unna sig bastubad och såklart en rundvandring med guide på ett historiskt museum.

Skidområden Zauchensee är del av

Hyr skidutrustning i Zauchensee

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Zauchensee? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via ALPINRESORTS.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Zauchensee här

Skidskola i Zauchensee

Hos oss hittar ni just nu 9 olika skidskolor och lektioner i Zauchensee som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Zauchensee här

Hotell & boende i Zauchensee

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zauchensee.
4 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
8 boenden
Pris/natt från: 2319 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zauchensee

Lion Alpin