Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Turracher Höhe, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Turracher Höhe? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Turracher Höhe finns totalt 14 liftar med tillgång till 38 pister. Högsta pisten finns på 2205 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 805 meter. Längsta pisten i Turracher Höhe är 3 kilometer. Skidsäsongen i Turracher Höhe sträcker sig i regel från slutet november till början maj.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyger man till Kärnten kommer man riktigt nära Turracher Höhe, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Turracher Höhe. Bad Kleinkirchheim är närmaste skidort till Turracher Höhe med ett avstånd på 13 kilometer.

Hyr skidutrustning i Turracher Höhe

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Turracher Höhe.

Boka skidutrustningen online i Turracher Höhe här

Skidskola i Turracher Höhe

I Turracher Höhe kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Turracher Höhe här

Hotell & boende i Turracher Höhe

Hos oss hittar ni totalt 81 hotell, lägenheter och stugor/hus i Turracher Höhe.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 665 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 712 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1459 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns