Sökalternativ

Turracher Höhe, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Turracher Höhe? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Turracher Höhe finns totalt 14 liftar med tillgång till 38 pister. Högsta pisten finns på 2205 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 805 meter. Längsta pisten i Turracher Höhe är 3 kilometer. Skidsäsongen i Turracher Höhe sträcker sig i regel från slutet november till början maj.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyger man till Kärnten kommer man riktigt nära Turracher Höhe, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Turracher Höhe. Bad Kleinkirchheim är närmaste skidort till Turracher Höhe med ett avstånd på 13 kilometer.

Skidskola i Turracher Höhe

I Turracher Höhe kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Turracher Höhe här

Hotell & boende i Turracher Höhe

Hos oss hittar ni totalt 102 hotell, lägenheter och stugor/hus i Turracher Höhe.
76 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 657 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 730 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns