Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Turracher Höhe, Österrike

Turracher Höhe är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Turracher Höhe för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Turracher Höhe sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Turracher Höhe är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 80 centimeter. Just idag är 93% av liftarna och 90% av backarna öppna.

I Turracher Höhe hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 21080 personer/timme. Det finns 42 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 14 kilometer blåa pister, 25 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2205 meter, vilket ger en fallhöjd på 805 meter. Den längsta pisten som finns i Turracher Höhe är 3 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Turracher Höhe. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 21 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Turracher Höhe

Flyger man till Kärnten, Klagenfurt kommer man riktigt nära Turracher Höhe då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 47 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Brnik, Ljubljana (88 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (118 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Turracher Höhe

Skidorter nära Turracher Höhe är bland annat Bad Kleinkirchheim (13 kilometers avstånd), Gerlitzen (25 kilometers avstånd) och Katschberg-Aineck (25 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Turracher Höhe

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Turracher Höhe.

Boka skidutrustningen online i Turracher Höhe här

Skidskola i Turracher Höhe

I Turracher Höhe kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Turracher Höhe här

Hotell & boende i Turracher Höhe

Hos oss hittar ni totalt 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i Turracher Höhe.
71 boendealternativ
Pris/natt från: 641 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1158 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1405 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns