Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Gerlitzen, Österrike

Söker ni information om skidortern Gerlitzen? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 911 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1911 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Gerlitzen är december till början april.

Flyger man till Kärnten kommer man riktigt nära Gerlitzen, endast 33 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Gerlitzen. Bad Kleinkirchheim är närmaste skidort till Gerlitzen med ett avstånd på 16 kilometer.

Hotell & boende i Gerlitzen

Hos oss hittar ni totalt 84 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gerlitzen.
81 boendealternativ
Pris/natt från: 642 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt