Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bad Kleinkirchheim, Österrike

Bad Kleinkirchheim är en skidort som ni hittar i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Bad Kleinkirchheim är vanligtvis från början av december till början av april.

Bad Kleinkirchheim är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 130 centimeter. 87% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 95% av liftarna går.

I Bad Kleinkirchheim hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 31841 personer/timme. Det finns 103 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 18 kilometer blåa pister, 77 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2055 meter, vilket ger en fallhöjd på 968 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Bad Kleinkirchheim. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bad Kleinkirchheim.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bad Kleinkirchheim 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Bad Kleinkirchheim

Snabbaste sättet att ta sig till Bad Kleinkirchheim är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kärnten, Klagenfurt ligger endast 46 kilometer från Bad Kleinkirchheim, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Brnik, Ljubljana (82 kilometers avstånd), samt Wolfgang A Mozart, Salzburg (124 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Bad Kleinkirchheim

Andra skidorter i närheten av Bad Kleinkirchheim är t ex Turracher Höhe som ligger 13 kilometer bort, Gerlitzen med 16 kilometers avstånd samt Katschberg-Aineck, som ligger 31 kilometer från Bad Kleinkirchheim.

Hyr skidutrustning i Bad Kleinkirchheim

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bad Kleinkirchheim. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bad Kleinkirchheim här

Skidskola i Bad Kleinkirchheim

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Bad Kleinkirchheim som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bad Kleinkirchheim här

Hotell & boende i Bad Kleinkirchheim

Hos oss hittar ni totalt 315 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bad Kleinkirchheim.
260 boendealternativ
Pris/natt från: 391 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1185 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 1062 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bad Kleinkirchheim

SnowTrex