Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bad Kleinkirchheim, Österrike

Söker ni information om skidortern Bad Kleinkirchheim? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Bad Kleinkirchheim har 26 liftar och totalt 32 pister. Högsta pisten finns på 2055 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1050 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kärnten kommer man riktigt nära Bad Kleinkirchheim, endast 46 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Bad Kleinkirchheim. Skidorter nära Bad Kleinkirchheim är bland annat Turracher Höhe, Gerlitzen och Katschberg-Aineck.

Hyr skidutrustning i Bad Kleinkirchheim

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bad Kleinkirchheim. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bad Kleinkirchheim här

Skidskola i Bad Kleinkirchheim

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Bad Kleinkirchheim som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bad Kleinkirchheim här

Hotell & boende i Bad Kleinkirchheim

Hos oss hittar ni totalt 309 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bad Kleinkirchheim.
253 boendealternativ
Pris/natt från: 416 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1259 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 534 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 1128 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bad Kleinkirchheim

SnowTrex