Sökalternativ

Semmering, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Semmering? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Semmering och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 7 backar och antalet liftar är 3. Fallhöjden är som mest på 360 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1360 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Semmering är slutet av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Semmering ligger flygplatserna Vienna International och Thalerhof närmast på 76 respektive 78 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Semmering är t ex Annaberg, Lachtal och Mariborsko Pohorje (Maribor).

Skidskola i Semmering

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 15 olika klasser och instruktörer i Semmering som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Semmering här

Hotell & boende i Semmering

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Semmering.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 547 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns