Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Semmering, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Semmering? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Semmering och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 7 backar och antalet liftar är 3. Fallhöjden är som mest på 360 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1360 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Semmering är slutet av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Semmering ligger flygplatserna Vienna International och Thalerhof närmast på 76 respektive 78 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Semmering är t ex Annaberg, Lachtal och Mariborsko Pohorje (Maribor).

Hyr skidutrustning i Semmering

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Semmering. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Semmering här

Skidskola i Semmering

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 14 olika klasser och instruktörer i Semmering som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Semmering här

Hotell & boende i Semmering

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Semmering.
31 boendealternativ
Pris/natt från: 606 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 566 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns