Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Semmering, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Semmering? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Semmering och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i Semmering är slutet av november till mitten av april.

I Semmering finns totalt 3 liftar med tillgång till 14 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1360 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 360 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 30 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Semmering

För er som vill flyga ner till Semmering så är det flygplatsen Vienna International, Wien som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Semmering är 76 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Thalerhof, Graz, som ligger 78 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 158 kilometer till Semmering.

Närmaste skidorter till Semmering

Annaberg är närmaste skidort till Semmering med ett avstånd på 43 kilometer. Andra skidorter nära är Lachtal, 119 kilometers avstånd, och 124 kilometer från Semmering ligger Mariborsko Pohorje (Maribor).

Hyr skidutrustning i Semmering

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Semmering. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Semmering här

Skidskola i Semmering

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 15 olika klasser och instruktörer i Semmering som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Semmering här

Hotell & boende i Semmering

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Semmering.
27 boendealternativ
Pris/natt från: 569 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 532 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns