Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Semmering? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Semmering och andra skidorter inom nära räckhåll. Bästa tiden för att åka skidor i Semmering är slutet av november till mitten av april.

I Semmering finns totalt 3 liftar med tillgång till 14 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1360 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 360 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 30 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Semmering

För er som vill flyga ner till Semmering så är det flygplatsen Vienna International, Wien som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Semmering är 76 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Thalerhof, Graz, som ligger 78 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 158 kilometer till Semmering.

Närmaste skidorter till Semmering

Annaberg är närmaste skidort till Semmering med ett avstånd på 43 kilometer. Andra skidorter nära är Lachtal, 119 kilometers avstånd, och 124 kilometer från Semmering ligger Mariborsko Pohorje (Maribor).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Semmering i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Semmering

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 16 olika klasser och instruktörer i Semmering som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Semmering här

Restauranger

Det finns 16 restauranger i Semmering och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Semmering.
25 boenden
Pris/natt från:
594 kr
4 boenden
Pris/natt från:
555 kr