Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mariborsko Pohorje (Maribor)
Boka i Mariborsko Pohorje (Maribor)

Mariborsko Pohorje (Maribor), Slovenien

Mariborsko Pohorje (Maribor) är en skidort i Alperna i Slovenien, och om ni söker information om Mariborsko Pohorje (Maribor) för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Mariborsko Pohorje (Maribor) är mitten av december till slutet av mars.

Mariborsko Pohorje (Maribor) är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 15 centimeter. 35% av liftarna är igång idag, och 11% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Mariborsko Pohorje (Maribor) har pister på totalt 35 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 12 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 14 liftar, med en totalkapacitet på 17626 personer/timme. Högsta pisten finns på 1327 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 999 meter. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Mariborsko Pohorje (Maribor).

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 27 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Mariborsko Pohorje (Maribor) har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Mariborsko Pohorje (Maribor)

För er som vill flyga ner till Mariborsko Pohorje (Maribor) så är det flygplatsen Thalerhof, Graz som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mariborsko Pohorje (Maribor) är 53 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Brnik, Ljubljana, som ligger 94 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 97 kilometer till Mariborsko Pohorje (Maribor).

Närmaste skidorter till Mariborsko Pohorje (Maribor)

Rogla är närmaste skidort till Mariborsko Pohorje (Maribor) med ett avstånd på 22 kilometer. Andra skidorter nära är Zagreb (Mount Sljeme), 75 kilometers avstånd, och 87 kilometer från Mariborsko Pohorje (Maribor) ligger Krvavec.

Hotell & boende i Mariborsko Pohorje (Maribor)

Hos oss hittar ni totalt 136 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mariborsko Pohorje (Maribor).
92 boendealternativ
Pris/natt från: 252 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 190 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 683 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Mariborsko Pohorje (Maribor)

SnowTrex