Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Rogla, Slovenien

Planerar ni för en skidsemester i Rogla? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Rogla har 13 liftar och totalt 13 pister. Högsta pisten finns på 1500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 450 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Rogla ligger flygplatserna Thalerhof och Brnik närmast på 61 respektive 72 kilometers avstånd. Skidorter nära Rogla är bland annat Mariborsko Pohorje (Maribor), Krvavec och Zagreb (Mount Sljeme).

Liftarna i Rogla är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 60 centimeter.

Hotell & boende i Rogla

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rogla.
29 boendealternativ
Pris/natt från: 378 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 378 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 378 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1104 kr