Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Rogla

Rogla, Slovenien

Rogla är en skidort i Alperna i Slovenien, och om ni söker information om Rogla för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Rogla är vanligtvis från början av december till början av april.

I Rogla hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 13660 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 2 kilometer blåa pister, 8 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1517 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 467 meter. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Rogla.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Rogla 24 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Rogla

För er som vill flyga ner till Rogla så är det flygplatsen Thalerhof, Graz som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Rogla är 61 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Brnik, Ljubljana, som ligger 72 kilometer bort, och Kärnten, Klagenfurt som har ett avstånd på 79 kilometer till Rogla.

Skidorter i närheten av Rogla

Andra skidorter i närheten av Rogla är t ex Mariborsko Pohorje (Maribor) som ligger 22 kilometer bort, Krvavec med 65 kilometers avstånd samt Zagreb (Mount Sljeme), som ligger 77 kilometer från Rogla.

Hotell & boende i Rogla

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rogla.
Ett boende
Pris/natt från: 1025 kr
3 boenden
Pris/natt från: 396 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1158 kr