Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Slovenien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Slovenien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Slovenien

21 liftar
Kranjska Gora
18 liftar
Bohinj
17 liftar
Bled
13 liftar
Rogla

Flest pister i Slovenien

23 pister
Krvavec
20 pister
Kranjska Gora
13 pister
Rogla
9 pister
Cerkno
8 pister
Vogel

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Slovenien

1200 meter
Vogel
813 meter
Kranjska Gora
520 meter
Krvavec
450 meter
Rogla

Högsta pisterna i Slovenien

1971 meter
Bohinj
1970 meter
Krvavec
1800 meter
Vogel
1623 meter
Kranjska Gora
1500 meter
Rogla