Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Slovenien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Slovenien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Slovenien

Kranjska Gora 21 liftar
Mariborsko Pohorje (Maribor) 20 liftar
Bohinj 18 liftar
Bled 17 liftar
Rogla 13 liftar

Flest pister i Slovenien

Krvavec 23 pister
Kranjska Gora 20 pister
Rogla 13 pister
Cerkno 9 pister
Vogel 8 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Slovenien

Vogel 1200 meter
Kranjska Gora 813 meter
Mariborsko Pohorje (Maribor) 725 meter
Krvavec 520 meter
Rogla 450 meter

Högsta pisterna i Slovenien

Bohinj 1971 meter
Krvavec 1970 meter
Vogel 1800 meter
Kranjska Gora 1623 meter
Rogla 1500 meter