Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bovec

Bovec, Slovenien

Skidorten Bovec ligger i Slovenien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Bovec finns totalt 5 liftar med tillgång till 7 pister.

Flygplatser nära Bovec

Vill man flyga till Bovec så ligger flygplatsen Kärnten, Klagenfurt närmast, på ett avstånd av 69 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Brnik, Ljubljana, som ligger 70 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 129 kilometer till Bovec.

Skidorter i närheten av Bovec

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Bovec ligger Sella Nevea. Ni hittar även skidorterna Tarvisio på 19 kilometers avstånd och Vogel, 24 kilometer från Bovec.

Hotell & boende i Bovec

Hos oss hittar ni totalt 218 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bovec.
153 boendealternativ
Pris/natt från: 447 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 425 kr
46 boendealternativ
Pris/natt från: 413 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 816 kr