Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tarvisio

Tarvisio, Italien

Skidorten Tarvisio ligger i den italienska provinsen Udine, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Tarvisio. Bästa tiden för att åka skidor i Tarvisio är början av december till slutet av mars.

Tarvisio är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 100 centimeter. 92% av liftarna är igång idag, och 77% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Tarvisio hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 19459 personer/timme. Det finns 23 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 8 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1752 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 998 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Tarvisio finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Tarvisio

Vill man flyga till Tarvisio så ligger flygplatsen Kärnten, Klagenfurt närmast, på ett avstånd av 60 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Brnik, Ljubljana, som ligger 74 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 142 kilometer till Tarvisio.

Skidorter i närheten av Tarvisio

Sella Nevea är närmaste skidort till Tarvisio med ett avstånd på 15 kilometer. Andra skidorter nära är Kranjska Gora, 16 kilometers avstånd, och 19 kilometer från Tarvisio ligger Bovec.

Hotell & boende i Tarvisio

Hos oss hittar ni totalt 84 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tarvisio.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 540 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1377 kr