Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sella Nevea

Sella Nevea, Italien

Skidorten Sella Nevea ligger i den italienska provinsen Udine, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Sella Nevea. Skidsäsongen i Sella Nevea sträcker sig i regel från början av december till slutet av april.

Sella Nevea har pister på totalt 30 kilometer, varav 6 kilometer är blåa enkla pister, 22 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 11670 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2292 meter, vilket ger en fallhöjd på 1189 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 3 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Sella Nevea

Vill man flyga till Sella Nevea så ligger flygplatsen Kärnten, Klagenfurt närmast, på ett avstånd av 72 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Brnik, Ljubljana (77 kilometers avstånd), samt Treviso Airport (128 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Sella Nevea

Inte långt från Sella Nevea ligger skidorten Bovec, avståndet är endast 8 kilometer. Ni hittar även skidorterna Tarvisio på 15 kilometers avstånd och Kranjska Gora, 26 kilometer från Sella Nevea.

Hotell & boende i Sella Nevea

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sella Nevea.
12 boenden
Pris/natt från: Okänt