Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Vogel i Slovenien så hittar här ni både information om skidsystemet i Vogel, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Vogel är vanligtvis från december till april.

Här finns det 36 kilometer backar och antalet liftar är 8. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter.

Flygplatser nära Vogel

Snabbaste sättet att ta sig till Vogel är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Brnik, Ljubljana ligger endast 47 kilometer från Vogel, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 57 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 144 kilometer till Vogel.

Skidorter i närheten av Vogel

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Vogel ligger Bohinj. Andra skidorter som ligger nära är Cerkno (19 kilometer) och Bled (24 kilometer).

Restauranger

Det finns 5 restauranger i Vogel och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Slovenskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 21 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vogel.
16 boenden
Pris/natt från:
578 kr
Ett boende
Pris/natt från:
485 kr
3 boenden
Pris/natt från:
555 kr
Ett boende
Pris/natt från:
658 kr

Relaterade länkar