Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Vogel

Vogel, Slovenien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Vogel i Slovenien så hittar här ni både information om skidsystemet i Vogel, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Vogel är vanligtvis från december till april.

Här finns det 36 kilometer backar och antalet liftar är 8. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter.

Flygplatser nära Vogel

Snabbaste sättet att ta sig till Vogel är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Brnik, Ljubljana ligger endast 47 kilometer från Vogel, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 57 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 144 kilometer till Vogel.

Skidorter i närheten av Vogel

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Vogel ligger Bohinj. Andra skidorter som ligger nära är Cerkno (19 kilometer) och Bovec (24 kilometer).

Hotell & boende i Vogel

Hos oss hittar ni totalt 101 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vogel.
66 boendealternativ
Pris/natt från: 435 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 168 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 469 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 637 kr