Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Cerkno

Cerkno, Slovenien

Cerkno är en skidort i Alperna i Slovenien, och om ni söker information om Cerkno för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Cerkno är vanligtvis från mitten av december till början av april.

Cerkno har pister på totalt 18 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 8 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 1 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 11369 personer/timme. Högsta pisten finns på 1287 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 352 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Cerkno 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Cerkno

Snabbaste sättet att ta sig till Cerkno är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Brnik, Ljubljana ligger endast 38 kilometer från Cerkno, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 63 kilometer bort, och Marco Polo, Venedig som har ett avstånd på 146 kilometer till Cerkno.

Närmaste skidorter till Cerkno

Andra skidorter i närheten av Cerkno är t ex Bohinj som ligger 15 kilometer bort, Vogel med 19 kilometers avstånd samt Bled, som ligger 28 kilometer från Cerkno.

Hotell & boende i Cerkno

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cerkno.
17 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 403 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1059 kr