Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bohinj, Slovenien

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Bohinj i Slovenien alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Bohinj är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Bohinj är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 150 centimeter. 9% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 44% av liftarna går.

I Bohinj hittar ni 9 liftar som totalt har en liftkapacitet på 10240 personer/timme. Det finns här 22 kilometer preparerade pister totalt, varav 9 kilometer är blåa pister och 12 kilometer röda pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1231 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8.5 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bohinj.

Flygplatser nära Bohinj

Snabbaste sättet att ta sig till Bohinj är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Brnik, Ljubljana ligger endast 39 kilometer från Bohinj, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 51 kilometer bort, och Thalerhof, Graz som har ett avstånd på 139 kilometer till Bohinj.

Skidorter i närheten av Bohinj

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Bohinj ligger Vogel. Andra skidorter som ligger nära är Cerkno (15 kilometer) och Bled (17 kilometer).

Hotell & boende i Bohinj

Hos oss hittar ni totalt 220 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bohinj.
167 boendealternativ
Pris/natt från: 212 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 469 kr
39 boendealternativ
Pris/natt från: 313 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 607 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns