Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bled, Slovenien

Skidorten Bled ligger i Slovenien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Bled är vanligtvis från december till mars.

I Bled finns totalt 17 liftar med tillgång till 60 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 634 meter, vilket ger en fallhöjd på 131 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8.5 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bled 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Bled

Snabbaste sättet att ta sig till Bled är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Brnik, Ljubljana ligger endast 30 kilometer från Bled, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (35 kilometers avstånd), samt Thalerhof, Graz (123 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Bled

Andra skidorter i närheten av Bled är t ex Bohinj som ligger 17 kilometer bort, Cerkno med 22 kilometers avstånd samt Vogel, som ligger 24 kilometer från Bled.

Hotell & boende i Bled

Hos oss hittar ni totalt 261 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bled.
149 boenden
Pris/natt från: 335 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: Okänt
65 boenden
Pris/natt från: 560 kr
41 boenden
Pris/natt från: 419 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns