Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidresor Alperna och fjällen

Här hittar ni just nu 145 875 skidresor till Alperna och fjällen säsongen 2024/2025 samt flygresor och enbart boende, inklusive sista minuten, från de största svenska skidresearrangörerna. Använd filtreringen för att hitta skidresor som matchar era önskemål. Klicka sedan på "Boka"-knappen för att boka eller läsa mer om skidresan.

Fler sökalternativ för skidresor

Sista minuten bevakaren - vi bevakar och skickar ett mail så fort en billig sista minuten resa som passar er dyker upp
Lågpriskalendern - enkel kalenderöversikt när billigast och flest skidresor finns tillgängliga

Filtrering

Restyper:
Avresa från:
Destinationer:
Bled

Valda skidorter/länder

Alla skidorter
Bled

Välj skidorter

Avresedatum:
-
Boende:
Transport:
Personer:
Reslängd:
Max pris/pers:
Inkluderat:
Skidresearrangörer:
Sortera efter:
Gör era filtreringsval och klicka på Filtrera-knappen
Vänligen vänta på resultat...
Inga resor kunde hittas med vald filtrering