Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Krvavec, Slovenien

Söker ni information om skidortern Krvavec? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 23 backar och antalet liftar är 10. Fallhöjden är som mest på 520 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1970 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 10 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyger man till Brnik kommer man riktigt nära Krvavec, endast 9 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Krvavec. Bled är närmaste skidort till Krvavec med ett avstånd på 32 kilometer.

Hotell & boende i Krvavec

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Krvavec.
20 boendealternativ
Pris/natt från: 232 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 348 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 241 kr