Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Krvavec är en skidort i Alperna i Slovenien, och om ni söker information om Krvavec för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Krvavec sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Krvavec har pister på totalt 30 kilometer, varav 7 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 17600 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1971 meter, vilket ger en fallhöjd på 521 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Krvavec

Flyger man till Brnik, Ljubljana kommer man riktigt nära Krvavec då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 9 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (41 kilometers avstånd), samt Thalerhof, Graz (105 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Krvavec

Skidorter nära Krvavec är bland annat Bled (32 kilometers avstånd), Cerkno (39 kilometers avstånd) och Bohinj (44 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 6 restauranger i Krvavec och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Slovenskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Krvavec.
4 boenden
Pris/natt från:
996 kr
Ett boende
Pris/natt från:
346 kr
4 boenden
Pris/natt från:
240 kr