Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Rogla

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Rogla, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Rogla

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Rogla, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Rogla 2 058 km, 21 timmar 16 min
Västerås - Rogla 2 051 km, 21 timmar 57 min
Helsingborg - Rogla 1 517 km, 15 timmar 57 min
Halmstad - Rogla 1 581 km, 17 timmar 0 min

Vägbeskrivning flygplatser till Rogla

Hitta rätt till Rogla från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Rogla. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Vienna International - Rogla 318 km, 3 timmar 27 min
Kärnten - Rogla 126 km, 1 tim 47 min
Thalerhof - Rogla 116 km, 1 tim 29 min