Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Annaberg

Nedan hittar ni 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Annaberg, och trakterna runt omkring Annaberg. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Annaberg kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

100 meter till centrum 10 olika rum för 1-5 personer
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 51 EUR
Gasthof & Appartementhaus Meyer ligger i centrala Annaberg, intill pilgrimskyrkan. Här erbjuds en traditionell österrikisk restaurang, en bastu och ett lekrum för barnen. Backarna i skidområdet Annaberg ligger 800 meter bort. Alla rum och lägenheter har traditionella trämöbler, kabel-TV...
Semesterbostad
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 115 EUR
Urlaub am Bahnhof ligger i Annaberg i regionen Niederösterreich, 48 km från Hochschwab, och erbjuder boende med gratis WiFi, en grill, en trädgård och gratis privat parkering. På Urlaub am Bahnhof har du som gäst en terrass, utsikt över bergen, en sittgrupp, en platt-tv med satellitkana...
810 meter till centrum 5 olika rum för 1-5 personer
JUFA Hotel Annaberg erbjuder gratis WiFi, en restaurang, en lekplats, en solterrass, en bastu och en bar. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Rummen har en platt-TV med kabelkanaler. Vissa rum har en sitthörna där du kan koppla av. Alla rum har eget badrum. Boendet erbjuder bag...
Lägenhet
870 meter till centrum 1 olika rum för 8 personer
Piano Annaberg Apartments ligger i Annaberg, bara 27 km från Lilienfeld Abbey, och erbjuder boende med en trädgård, en terrass och gratis WiFi. Denna lägenhet erbjuder gratis privat parkering och ligger i ett område där du kan ägna dig åt aktiviteter som vandring, skidåkning och fiske. ...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.