Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Russbach, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Russbach, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Russbach ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 1620 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 840 meter. Skidsäsongen i Russbach sträcker sig i regel från december till början april.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Russbach, endast 41 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Russbach. Några välriktade stenkast från Russbach ligger Gosau, avståndet är endast 5 kilometer.

Liftarna i Russbach är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 150 centimeter.

Skidområden Russbach är del av

Russbach ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Russbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Russbach? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Russbach.

Boka skidutrustningen online i Russbach här

Skidskola i Russbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Russbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 2 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Russbach här

Hotell & boende i Russbach

Hos oss hittar ni totalt 174 hotell, lägenheter och stugor/hus i Russbach.
160 boendealternativ
Pris/natt från: 507 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 767 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 767 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 786 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns