Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Russbach, Österrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Russbach i Österrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Russbach sträcker sig i regel från början av december till slutet av mars.

I Russbach hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 34100 personer/timme. Det finns 51 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 15 kilometer blåa pister, 33 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Då Russbach tillhör skidområdet Dachstein West - Gosau/Russbach/Annaberg har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1617 meter, vilket ger en fallhöjd på 872 meter. Den längsta pisten som finns i Russbach är 4.2 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Russbach. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 50 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Russbach

Snabbaste sättet att ta sig till Russbach är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 41 kilometer från Russbach, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (124 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (151 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Russbach

Inte långt från Russbach ligger skidorten Gosau, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Annaberg-Lungötz (9 kilometer) och St Wolfgang (17 kilometer).

Skidområden Russbach är del av

Russbach ingår i skidområdet Dachstein West tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Russbach

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Russbach? I samarbete med ALPINRESORTS.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Russbach.

Boka skidutrustningen online i Russbach här

Skidskola i Russbach

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Russbach. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 8 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Russbach här

Hotell & boende i Russbach

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Russbach.
12 boenden
Pris/natt från: 875 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1783 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns