Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

St Wolfgang, Österrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till St Wolfgang i Österrike så hittar här ni både information om skidsystemet i St Wolfgang, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i St Wolfgang är vanligtvis från december till mars.

Här finns det 20 kilometer backar och antalet liftar är 8. Högsta pisten finns på 1900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1360 meter. Den längsta pisten som finns i St Wolfgang är 2.5 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i St Wolfgang 35 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära St Wolfgang

Snabbaste sättet att ta sig till St Wolfgang är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 33 kilometer från St Wolfgang, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 140 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 140 kilometer till St Wolfgang.

Skidorter i närheten av St Wolfgang

Andra skidorter i närheten av St Wolfgang är t ex Russbach som ligger 17 kilometer bort, Gosau med 19 kilometers avstånd samt Annaberg-Lungötz, som ligger 25 kilometer från St Wolfgang.

Hotell & boende i St Wolfgang

Hos oss hittar ni totalt 119 hotell, lägenheter och stugor/hus i St Wolfgang.
90 boendealternativ
Pris/natt från: 648 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1349 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns