Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

St Wolfgang, Österrike

Söker ni information om skidortern St Wolfgang? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I St Wolfgang finns totalt 8 liftar med tillgång till 16 pister. Högsta pisten finns på 1900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1360 meter. Skidsäsongen i St Wolfgang sträcker sig i regel från december till mars.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 35 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära St Wolfgang, endast 33 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till St Wolfgang. Skidorter nära St Wolfgang är bland annat Russbach, Gosau och Annaberg-Lungötz.

Hotell & boende i St Wolfgang

Hos oss hittar ni totalt 128 hotell, lägenheter och stugor/hus i St Wolfgang.
99 boendealternativ
Pris/natt från: 673 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 789 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1401 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns