Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Grossarl-Dorfgastein, Österrike

Grossarl-Dorfgastein ligger i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och om ni funderar på att boka en skidresa till Grossarl-Dorfgastein har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Grossarl-Dorfgastein är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Skidåkningen i Grossarl-Dorfgastein är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 100 centimeter. 93% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 94% av liftarna går.

Grossarl-Dorfgastein har pister på totalt 67 kilometer, varav 31 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 1 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 17 liftar, med en totalkapacitet på 30212 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2033 meter, vilket ger en fallhöjd på 1184 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Grossarl-Dorfgastein.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Grossarl-Dorfgastein 28 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Grossarl-Dorfgastein

För er som vill flyga ner till Grossarl-Dorfgastein så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Grossarl-Dorfgastein är 64 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (109 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (140 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Grossarl-Dorfgastein

Andra skidorter i närheten av Grossarl-Dorfgastein är t ex Bad Hofgastein som ligger 10 kilometer bort, Sankt Johann im Pongau-Alpendorf med 13 kilometers avstånd samt Wagrain, som ligger 13 kilometer från Grossarl-Dorfgastein.

Skidområden Grossarl-Dorfgastein är del av

Grossarl-Dorfgastein ingår i skidområdet Ski amadé tillsammans med 10 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grossarl-Dorfgastein? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grossarl-Dorfgastein.

Boka skidutrustningen online i Grossarl-Dorfgastein här

Skidskola i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Grossarl-Dorfgastein. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 5 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Grossarl-Dorfgastein här

Hotell & boende i Grossarl-Dorfgastein

Hos oss hittar ni totalt 120 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grossarl-Dorfgastein.
93 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 737 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 1142 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns