Sökalternativ

Grossarl-Dorfgastein, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Grossarl-Dorfgastein, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Grossarl-Dorfgastein ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Grossarl-Dorfgastein har 19 liftar och totalt 14 pister. Fallhöjden är som mest på 1173 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2033 meter. Säsongen för skidåkning i Grossarl-Dorfgastein är vanligtvis från december till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 64 kilometer från Grossarl-Dorfgastein. Skidorter nära Grossarl-Dorfgastein är bland annat Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, Wagrain och Bad Gastein.

Hyr skidutrustning i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grossarl-Dorfgastein? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grossarl-Dorfgastein.

Boka skidutrustningen online i Grossarl-Dorfgastein här

Skidskola i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Grossarl-Dorfgastein. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 6 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Grossarl-Dorfgastein här

Hotell & boende i Grossarl-Dorfgastein

Hos oss hittar ni totalt 145 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grossarl-Dorfgastein.
78 boendealternativ
Pris/natt från: 494 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 693 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 1074 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Grossarl-Dorfgastein