Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Grossarl-Dorfgastein, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Grossarl-Dorfgastein, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Grossarl-Dorfgastein ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Grossarl-Dorfgastein har 19 liftar och totalt 14 pister. Fallhöjden är som mest på 1173 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2033 meter. Säsongen för skidåkning i Grossarl-Dorfgastein är vanligtvis från december till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 64 kilometer från Grossarl-Dorfgastein. Skidorter nära Grossarl-Dorfgastein är bland annat Bad Hofgastein, Sankt Johann im Pongau-Alpendorf och Wagrain.

Hyr skidutrustning i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Grossarl-Dorfgastein? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Grossarl-Dorfgastein.

Boka skidutrustningen online i Grossarl-Dorfgastein här

Skidskola i Grossarl-Dorfgastein

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Grossarl-Dorfgastein. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 6 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Grossarl-Dorfgastein här

Hotell & boende i Grossarl-Dorfgastein

Hos oss hittar ni totalt 105 hotell, lägenheter och stugor/hus i Grossarl-Dorfgastein.
80 boendealternativ
Pris/natt från: 637 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 765 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1184 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns