Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bad Hofgastein, Österrike

Söker ni information om skidortern Bad Hofgastein? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 69 kilometer från Bad Hofgastein. Några välriktade stenkast från Bad Hofgastein ligger Bad Gastein, avståndet är endast 7 kilometer.

Liftarna i Bad Hofgastein är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 75 centimeter.

Hyr skidutrustning i Bad Hofgastein

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bad Hofgastein. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bad Hofgastein här

Hotell & boende i Bad Hofgastein

Hos oss hittar ni totalt 225 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bad Hofgastein.
153 boendealternativ
Pris/natt från: 305 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 475 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 995 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bad Hofgastein