Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Rauris, Österrike

Skidorten Rauris ligger i österrikiska staten Salzburg, eller Salzburgerland som österrikarna kallar det, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Rauris. Säsongen för skidåkning i Rauris är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 220 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Rauris. 91% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 90% av liftarna går.

Rauris har pister på totalt 32 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 12 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 5 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 11927 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2175 meter, vilket ger en fallhöjd på 1225 meter. Den längsta pisten som finns i Rauris är 2.5 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Rauris.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Rauris 26 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Rauris

Vill man flyga till Rauris så ligger flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg närmast, på ett avstånd av 63 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (121 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (124 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Rauris

Andra skidorter i närheten av Rauris är t ex Bad Hofgastein som ligger 10 kilometer bort, Grossarl-Dorfgastein med 16 kilometers avstånd samt Bad Gastein, som ligger 17 kilometer från Rauris.

Hyr skidutrustning i Rauris

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Rauris.

Boka skidutrustningen online i Rauris här

Hotell & boende i Rauris

Hos oss hittar ni totalt 184 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rauris.
161 boendealternativ
Pris/natt från: 561 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1043 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 471 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 889 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Rauris

SnowTrex