Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Rauris

Att hyra sin skidutrustning för att slippa böket med att ta med all skrymmande utrustning själv blir mer och mer populärt, speciellt om man flyger eller åker tåg med en massa byten för att ta sig till skidorten. Om ni är intresserade av att hyra skidorna eller er snowboardutrustning i Rauris kan ni förboka allt via vår samarbetspartner ALPINRESORTS.com och Skiset. Och i bästa fall spara hela 50% på priset istället för att hyra när ni kommer fram!

I Rauris hittar ni för tillfället 3 butiker som ALPINRESORTS.com och Skiset samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Boka skidutrustningen online i Rauris här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Rauris

Adventure Rauris

Adress: Liftweg 2/2

Sporthaus Egger

Adress: Marktstrasse 78, 5661, Rauris
Öppettider: Mån-Sön 08:30-18:00

Sporthaus Egger

Adress: Marktstraße 78
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Rauris

SnowTrex