Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Bad Hofgastein

Europa
Kontinent
Österrike
Land
Början av december - mitten av april
Säsong
860 meter
Höjd över havet
2300 meter
Högsta nedfart
1440 meter
Högsta fallhöjd
10 km
Längsta pist
18
Liftar
35061 personer/timme
Liftkapacitet
82 km
Kilometer pister
30 km
Blå pister
49 km
Röda pister
2 km
Svarta pister
Ja
Funpark
35 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Bad Hofgastein utan hela skidområdet Bad Gastein/Bad Hofgastein - Schlossalm/Angertal/Stubnerkogel, som Bad Hofgastein är en del av.
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bad Hofgastein

Slopestar