Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Sankt Johann im Pongau-Alpendorf 1 821 km, 19 timmar 41 min
Malmö - Sankt Johann im Pongau-Alpendorf 1 207 km, 13 timmar 43 min

Vägbeskrivning flygplatser till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Hitta rätt till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Franz Josef Strauss - Sankt Johann im Pongau-Alpendorf 230 km, 2 timmar 25 min
Wolfgang A Mozart - Sankt Johann im Pongau-Alpendorf 62,5 km, 50 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Sankt Johann im Pongau-Alpendorf

Sunweb
Slopestar
SnowTrex
SnowTrex