Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flachau, Österrike

Flachau är ett av Österrikes största sammanhängande skidområden. Här finns hela 350 km pister. Dessutom är området inkopplat i systemet Amadé, vilket innebär att du får tillgång till 860 km pister och 270 liftar på ett och samma liftkort!

Det är lätt att ta sig till Flachau. Flyg till Salzburg och res vidare med buss, tar ca en timme.

Skidåkning i Flachau

Skidsystemet är både modernt och varierat. Det finns mängder av pister för alla typer av åkare på alla nivåer. För familjen finns det gott om gröna, blå och röda backar, breda carvingpister och skogsåkning. För den avancerade åkaren finns det utmanande svarta pister, med en fallhöjd på som högst 1050 meter.

Extra roligt är backarna som har tidtagning! Tävla mot kompisarna eller dig själv från åk till åk.

Om du är sugen på offpiståkning bör du bege dig till områdena Zauchensee, Kleinarl och Flachauwinkl.

Aktiviteter i Flachau

Det finns massor att göra utanför backarna. Att "vila" en dag är riktigt trevligt. Prova rodelbana (bob), isklättring eller snowrafting. Dessutom är det ett sprudlande nattliv med mängder av restauranger, barer och diskon. Ett par backar erbjuder kvällsskidåkning.

Ett av de mest kända uteställena är Hofstadl. Ligger vid StarJetliftens dalstation. Här är det full rulle redan tidigt på eftermiddagen. Purzelbaumalm rekommenderas om du vill hänga ute i backen.

Missa inte att äta middag uppe på Sattelbauer som är en bergsrestaurang. När du ätit middag kan du åka rodel tillbaka ner till stan!

Boende i Flachau

Vi rekommenderar att ni bor ganska centralt i Flachau, såvida ni inte hyr bil.

Det finns mängder av mysiga hotell och pensionat. Merparten av dem är mindre, familjeägda rörelser.

Resa till Flachau

Om ni väljer att ta flyget till Alperna är det enklast att flyga till Salzburg och resa vidare med buss, vilket tar ca en timme. Det är även möjligt att flyga till Innsbruck, ca 2,5 timmar bort.

Skidområden Flachau är del av

Flachau ingår i skidområdet Snow Space Salzburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Vanliga frågor och svar om Flachau

Läs svaret på 5 vanliga frågor som folk brukar ställa om Flachau, bland annat:

Hyr skidutrustning i Flachau

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Flachau? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Flachau.

Boka skidutrustningen online i Flachau här

Skidskola i Flachau

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Flachau. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 6 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Flachau här

Hotell & boende i Flachau

Hos oss hittar ni totalt 357 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flachau.
277 boendealternativ
Pris/natt från: 492 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 739 kr
35 boendealternativ
Pris/natt från: 816 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 3421 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Flachau

Sunweb
SnowTrex