Sökalternativ

Les Menuires, Frankrike

En skidresa till Les Menuires, Frankrike erbjuder underbara pister och moderna faciliteter av högsta kvalité. Skidorten är en del av ett av världens största skidområde, Les Trios Vallées, och är sammankopplad med en mängd andra skidorter genom ett enormt liftsystem. Les Menuires har väldigt fina backar i olika svårighetsgrader. Eftersom det ligger såpass högt upp, 1800 meter över havet, med ett såpass snöigt väder har platsen numera en snö-garanti. När det gäller off-pist erbjuder skidresor i Les Menuires massor av fantastiska möjligheter med sitt stora och öppna område.

Slappna av och njut av allt som skidorten kan erbjuda

I Les Menuires kan du få uppleva många spännande och ovanliga aktiviteter. Vad sägs till exempel om en paragliding-upplevelse? Att långsamt få se dalen och bergen från de höga höjderna är lika nervkittlande som det är rofyllt. Är du ute efter något mer fartfyllt är en tur med hundsläde perfekt. Att få glida fram över snön med dessa slädar i en vansinnig fart är en oförglömlig känsla. När du väl har fått nog av alla spännande aktiviteter kanske du ska fokusera på något mer avslappnande. Även här finner du att Les Menuires erbjuder många valmöjligheter. I sportcentret hittar du inte bara ett fullt utrustat gym utan även flera bassänger att simma i. Dessutom finner du även tre olika spa, det ena vackrare än det andra. I dessa spa kan du ta del av en mängd olika behandlingar, allt ifrån olika ansiktsmassager till behaglig kroppsvård.

Fantastisk mat i Les Menuires

På en skidresa till Les Menuires blir man garanterat hungrig efter en dag full av aktiviteter. Det enda jobbiga är att det blir svårt att välja mellan alla de otroliga restaurangerna som skidorten erbjuder. Det är lätt att snabbt få en favoritrestaurang och missa alla de andra rätterna som serveras på andra ställen. Har du turen att boka in en skidresa till Les Menuires under januari kan du ta del av det stora vin-eventet. Då går alla de lokala och nationella franska vingårdarna samman och visar upp sina kollektioner. Här kan du inte bara smaka på några av världens godaste viner, du har även möjlighet att köpa hem några unika flaskor.

Les Menuires är en barnvänlig resort

De är inte bara de vuxna som kan finna roliga nöjen här utan även barnen tas väl omhand. Les Menuires har två barnklubbar och en mängd olika aktiviteter som är speciellt anpassade för barn, bland annat en festlig musikfestival för de yngre. Resorten har fått flera utmärkelser och pris för att de kan erbjuda skidåkning och aktiviteter av högsta kvalité till hela familjen.

Skidområden Les Menuires är del av

Les Menuires ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr utrustning i Les Menuires

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Les Menuires. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Les Menuires här

Hotell & boende i Les Menuires

Hos oss hittar ni totalt 1312 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Menuires.
675 boendealternativ
Pris/natt från: 287 kr
170 boendealternativ
Pris/natt från: 448 kr
309 boendealternativ
Pris/natt från: 426 kr
89 boendealternativ
Pris/natt från: 512 kr
58 boendealternativ
Pris/natt från: 433 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 2767 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Menuires