Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Les Menuires

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Les Menuires, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Les Menuires

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Les Menuires, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Les Menuires 2 217 km, 1 dag 0 tim
Göteborg - Les Menuires 1 883 km, 19 timmar 58 min
Malmö - Les Menuires 1 606 km, 17 timmar 44 min
Helsingborg - Les Menuires 1 671 km, 18 timmar 20 min
Växjö - Les Menuires 1 805 km, 18 timmar 20 min

Vägbeskrivning flygplatser till Les Menuires

Hitta rätt till Les Menuires från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Les Menuires. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
St Exupéry - Les Menuires 190 km, 2 timmar 10 min
Aix Les Bains - Les Menuires 112 km, 1 tim 28 min
Geneva International Airport - Les Menuires 196 km, 2 timmar 22 min
Torino International Airport - Les Menuires 257 km, 3 timmar 5 min
Grenoble Saint Geoirs - Les Menuires 185 km, 2 timmar 9 min

Vi arrangerar skidresor till Les Menuires

Nortlander
SKILINK
SnowTrex