Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Breuil-Cervinia, Italien

I skuggan av den världsberömda toppen Matterhorn ligger Italienska Breuil-Cervinia. Den anses vara en av Italiens största och vackraste skidorter. Det är en skidort som lämpar sig utmärkt för nybörjare och aningen mer erfarna åkare. Även fast det finns en del för riktigt erfarna åkare, så ligger fokus på att erbjuda en mer lättsmält upplevelse överlag. Sammanlagt finns här 53 kilometer pist. Dess höga höjd gör att området lämpar sig för skidåkning även under sommaren, även om inte allt är öppet då. Normalt är den mest aktiva säsongen mellan november och april.

Att ta sig till Breuil-Cervinia

Närmaste flygplatsen är Turin Casell, som ligger ungefär 118 kilometer bort. Även båda flygplatserna som ligger i Milan är bra val. Milan Malpensa som ligger 160 kilometer bort, samt Milan Linate 180 kilometer. Anländer du med tåg, så finns närmaste hållplatsen, chatillon, 27 kilometer från anläggningen.

Ett stort urval av pister, i många olika svårighetsgrader

Det finns totalt 58 pister i området. Större delen passar bättre för åkare med lite mindre erfarenhet. Men det finns ändå några som ger även en erfaren utövare bra motstånd och en rejäl utmaning. Löser du ett liftkort i Breuil-Cervinia så får du även tillgång till många närliggande liftsystem. Vilket är perfekt för dig som gillar att bege dig på upptäcktsfärd.

Pisterna i Beruil-Cervinia passar alla. Det stora utbudet gör att det finns nedfarter som är barnvänliga, såväl som det finns de som bara passar de mest erfarna. Skulle inte liftarna räcka till, så går det att krydda till sin upplevelse lite grann genom att ta ett helikopterlyft.

Skulle du vara mer intresserad av skidåkning på plan mark, så finns det ett 13 kilometer långt spår för längdskidåkning att komplettera med.

Aktiviteter för dig som gillar lite mer action

För de som tycker om lite mer action än bara vanlig utförsåkning, finns det en snowpark i Breuil-Cervinia. Orten är även väldigt snösäker under säsong. Tack vare att den ligger så högt upp, och har passande förhållanden så finns det goda möjligheter till skidåkning på glaciärer.

För de besökare som gillar att stanna uppe sent på kvällarna så finns det även ett bra utbud av uteställen i området. Eftersom det är en så pass välkänd skidort blir det ofta väldigt fullt med festande människor på de flesta barer.

Vanliga frågor och svar om Breuil-Cervinia

Läs svaret på 9 vanliga frågor som folk brukar ställa om Breuil-Cervinia, bland annat:

Hyr skidutrustning i Breuil-Cervinia

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Breuil-Cervinia. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Breuil-Cervinia här

Hotell & boende i Breuil-Cervinia

Hos oss hittar ni totalt 338 hotell, lägenheter och stugor/hus i Breuil-Cervinia.
294 boenden
Pris/natt från: 595 kr
5 boenden
Pris/natt från: 910 kr
21 boenden
Pris/natt från: 1463 kr
15 boenden
Pris/natt från: 1050 kr
3 boenden
Pris/natt från: 5544 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Breuil-Cervinia

STS Alpresor
Lion Alpin
Nortlander
Slopetrotter
SKILINK
Active Ski Travel
Slopestar