Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Deux Alpes, Frankrike

Vill du åka skidor/snowboard med en fantastisk vy i soldränkta backar i de franska alperna? Ja, då är det till Les Deux Alpes du ska boka din skidresa. Här behöver du dessutom inte oroa dig över att det ska vara brist på snö, då skidområdet ligger på en höjd mellan 1 300-3 600 meter.

Skidorten tillhör Serre Chevalier-bergskedjan som är känd för sin vackra utsikt. Dessutom är Les Deux Alpes den största skidorten i Dauphine-regionen och den näst äldsta i hela Frankrike. Trots sin ålder så är det en skidort som hela tiden tänker framåt och har därmed ett av de mest moderna liftsystemen i Europa. Ett modernt och pålitligt liftsystem är en viktig detalj du bör tänka på när du väljer skidort, då det såklart är jätteviktigt att du känner dig trygg i liften på din skidsemester.

Lyft blicken mot utsikten

I Les Deux Alpes finns många av de enklare pisterna högt upp på berget medan de brantare backarna generellt är lite längre ner. Detta gör att även de mer ovana skidåkarna får åka uppe bland topparna och ta del och njuta utav den fantastiska utsikten. Men om du som nybörjare inte vill åka upp till topparna det första du gör så finns det även lätta backar nere på berget. Så när du står där mitt i backen, glöm inte att lyfta blicken och ta in allt du ser och känn vilken härlig skidresa du är på!

Skidområdet

I Les Deux Alpes kan du glida nerför pister som sammanlagt är 220 km långa. Detta utgör ett område med 75 pister, 55 liftar, 2 snowboardparker, en half-pipe och dessutom ett 25 km långt spår för långfärdsåkare. Det finns alltså något för alla åldrar och nivåer. Så spänn på dig pjäxorna och ge dig ut i pisterna i Les Deux Alpes för att få din bästa skidsemester någonsin.

Andra aktiviteter i Les Deux Alpes

När du känner dig färdig för dagen i backen, så behöver inte dagen ta slut för det. I Les Deux Alpes finns ett bra utbud med afterski, barer, restauranger och disco. Är du däremot ute efter något annat, då ska du ta dig till Les Deux Alpes isgrotta istället. Där det finns gnistrande skulpturer och sagofigurer uthuggna ur isen. Varje år skapas en ny utställning i grottan baserad på årets tema.

Vill du testa något lite annorlunda med fart i ska du absolut förgylla din skidsemester med att prova på tolkning, på engelska ski joering. Tolkning innebär att du dras på skidor efter en häst och är en fantastisk upplevelse att få vara med om. Detta är något som de flesta andra skidresor inte erbjuder, så passa på att prova på tolkning när du är i Les Deux Alpes.

Vanliga frågor och svar om Les Deux Alpes

Läs svaret på 9 vanliga frågor som folk brukar ställa om Les Deux Alpes, bland annat:

Hyr skidutrustning i Les Deux Alpes

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Les Deux Alpes här

Skidskola i Les Deux Alpes

Om ni är ute efter att boka skidskola i Les Deux Alpes kan vi genom CheckYeti erbjuda 7 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Les Deux Alpes här

Hotell & boende i Les Deux Alpes

Hos oss hittar ni totalt 713 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Deux Alpes.
590 boendealternativ
Pris/natt från: 223 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 462 kr
53 boendealternativ
Pris/natt från: 479 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 529 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 711 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les Deux Alpes

Nortlander
Active Ski Travel
Sunweb
SnowTrex