Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zell am See, Österrike

Zell am See i Saalbach, Österrike ligger i den så kallade Europa Sport Region och har alltid varit ett populärt mål för skidresor för oss svenskar och är känt för sina fantastiska offpist skidåkning och även mycket goda utbud för snowboardåkare. Det är dock inte bara bra skidåkning som lockar. Det man även får i Zell am See är en fantistiskt vackert belägen bergsby vid sjön Zeller See med anor från medeltiden.

Zell am Sees historia

Byn Zell am See härstammar från medeltiden och grundades redan år 740 av munkar, men hade faktiskt boplatser redan under den romerska eran. Idag har byn nästan 10 000 invånare.

Erbjuder skidåkning som passar alla

Zell am See ligger på berget Schmittenhöhe och skidåkningen som erbjuds här passar alla, oavsett om du föredrar vanlig skidåkning eller snowboardåkare, är nybörjare eller avancerad åkare. De 136 kilometer backar som Schmittenhöhe erbjuder har både goda offpistmöjligheter för den duktiga skidåkaren och perfekta enkla backar för barnfamiljerna. De hotell och lägenheter som hyrs ut ligger centralt i byn och då skidåkningen startar mer eller mindre startar i byn finns backarna alltid lättillgängliga på gångavstånd. Om det är fest man är ute efter är inte Zell am See helt fel heller då bra after-ski finns.

Skidåkning även på sommaren

Åtta kilometer från Zell am See finns alporten Kaprun och endast fem kilometer från orten finns glaciären med samma namn. Denna glaciär har snö året om och om man vill kan man på sommaren först spela golf och sedan avsluta dagen med lite skidåkning på glaciären, ganska coolt sommarnöje.

Även bra möjligheter för längdskidåkning

Även om det inte är för längdskidåkningen man åker till Zell am See så kan man ibland vilja variera sig med lite längdskidåkning och det finns goda möjligheter för det, Zell am See har cirka 300 kilometer spår för längdskidåkning.

Hur du dig till Zell am See

Zell am See har ingen egen flygplats, den närmaste ligger i Salzburg som ligger 80 km bort.

Boende i Zell am See

Det finns mängder av hotell i Zell am See och de flesta hotellen ligger centralt. Klicka här för att hitta hotell.

Vanliga frågor och svar om Zell am See

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Zell am See, bland annat:

Byar i närheten av Zell am See

I närheten av Zell am See med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Maishofen som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Zell am See.

Hyr skidutrustning i Zell am See

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Zell am See här

Skidskola i Zell am See

Om ni är ute efter att boka skidskola i Zell am See kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Zell am See här

Hotell & boende i Zell am See

Hos oss hittar ni totalt 590 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zell am See.
488 boendealternativ
Pris/natt från: 337 kr
47 boendealternativ
Pris/natt från: 427 kr
54 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zell am See

STS Alpresor
Lion Alpin
Nortlander
Slopetrotter
SKILINK
Sunweb
Slopestar
SnowTrex