Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Zell am See i Saalbach, Österrike ligger i den så kallade Europa Sport Region och har alltid varit ett populärt mål för skidresor för oss svenskar och är känt för sina fantastiska offpist skidåkning och även mycket goda utbud för snowboardåkare. Det är dock inte bara bra skidåkning som lockar. Det man även får i Zell am See är en fantistiskt vackert belägen bergsby vid sjön Zeller See med anor från medeltiden.

Zell am Sees historia

Byn Zell am See härstammar från medeltiden och grundades redan år 740 av munkar, men hade faktiskt boplatser redan under den romerska eran. Idag har byn nästan 10 000 invånare.

Erbjuder skidåkning som passar alla

Zell am See ligger på berget Schmittenhöhe och skidåkningen som erbjuds här passar alla, oavsett om du föredrar vanlig skidåkning eller snowboardåkare, är nybörjare eller avancerad åkare. De 136 kilometer backar som Schmittenhöhe erbjuder har både goda offpistmöjligheter för den duktiga skidåkaren och perfekta enkla backar för barnfamiljerna. De hotell och lägenheter som hyrs ut ligger centralt i byn och då skidåkningen startar mer eller mindre startar i byn finns backarna alltid lättillgängliga på gångavstånd. Om det är fest man är ute efter är inte Zell am See helt fel heller då bra after-ski finns.

Skidåkning även på sommaren

Åtta kilometer från Zell am See finns alporten Kaprun och endast fem kilometer från orten finns glaciären med samma namn. Denna glaciär har snö året om och om man vill kan man på sommaren först spela golf och sedan avsluta dagen med lite skidåkning på glaciären, ganska coolt sommarnöje.

Även bra möjligheter för längdskidåkning

Även om det inte är för längdskidåkningen man åker till Zell am See så kan man ibland vilja variera sig med lite längdskidåkning och det finns goda möjligheter för det, Zell am See har cirka 300 kilometer spår för längdskidåkning.

Hur du dig till Zell am See

Zell am See har ingen egen flygplats, den närmaste ligger i Salzburg som ligger 80 km bort.

Boende i Zell am See

Det finns mängder av hotell i Zell am See och de flesta hotellen ligger centralt. Klicka här för att hitta hotell.

Vanliga frågor och svar

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Zell am See, bland annat:

Byar i närheten av Zell am See

I närheten av Zell am See med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Maishofen som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Zell am See.

Skidresor

Just kan ni hitta 8644 skidresor till Zell am See hos oss, med pris från 9991 kr.

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Zell am See, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Zell am See

Skidskolor

Om ni är ute efter att boka skidskola i Zell am See kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Zell am See här

Restauranger

Det finns 100 restauranger i Zell am See och 36 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 449 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zell am See.
366 boenden
Pris/natt från:
349 kr
37 boenden
Pris/natt från:
597 kr
45 boenden
Pris/natt från:
815 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Zell am See