Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Madonna di Campiglio, Italien

Åk till en av Italiens viktigaste och mest kända skidorter, Madonna di Campiglio. Skidorten är belägen i en vacker lågmäld dal som ligger på 1 550 meters höjd över havet. Går er skidresa hit kan ni åka på 150 km pister på en höjd upp till 2 600 meter över havet.

Det finns ett stort utbud av alternativ på boende och du kommer garanterat att bli nöjd vare sig du väljer att bo på hotell, i en lägenhet, på Bed and Breakfast, i stuga eller helt enkelt på en camping. Så åk på er skidsemester till Madonna di Campiglio och njut av den italienska stämningen i byn och få en fantastisk upplevelse i skidbackarna i Madonna di Campiglio.

Skidåkning i Madonna di Campiglio

Då skidområdet ligger så pass högt upp är det garanterat alltid snö under säsongen, men skulle det trots allt bli ett år med lite snö är det inga problem då det finns 564 snökanoner som säkerställer snö i 20 km pister. Är din skidåkning på medelnivå är det perfekt att åka på skidresa till Madonna di Campiglio. Här finns nämligen underbara långa backar att glida nerför i ett lagom tempo genom skogen.

Skidresor ska även innehålla en snöpark, vilket det såklart finns i Madonna di Campiglio. Snöparken är på hela 50 000 kvadratmeter, så du kommer definitivt inte bli uttråkad här! Föredrar du att hålla dig på platt mark kan din skidsemester istället hållas i de 40 km långa spåren för längdskidåkning.

Övriga aktiviteter

Förutom skidåkning är det roligt om skidresor innehåller möjligheten till andra aktiviteter. I Madonna di Campiglio kan du bland annat sysselsätta dig med isklättring, skridskoåkning, skärmflygning, åka med hundspann eller ge dig ut på turer med snöskor.

Föredrar du att ta det lite lugnt någon dag istället borde du besöka något av byns spabad. Madonna di Campiglio har även många bra restauranger, barer och afterski, så njut av det goda italienska utbudet som erbjuds!

Hitta hit

Då Italien ligger en bit bort från Sverige kan det vara skönt att flyga. De flygplatser som lämpar sig bäst att ta sig till är Innsbruck, Milano eller Bergamo. Föredrar du att ta bilen istället är det ingen dum idé heller. Kör du via Brennerpasset kommer du lätt fram till Madonna di Campiglio.

Vanliga frågor och svar om Madonna di Campiglio

Läs svaret på 7 vanliga frågor som folk brukar ställa om Madonna di Campiglio, bland annat:

Hyr skidutrustning i Madonna di Campiglio

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Madonna di Campiglio här

Skidskola i Madonna di Campiglio

Om ni är ute efter att boka skidskola i Madonna di Campiglio kan vi genom CheckYeti erbjuda 23 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Madonna di Campiglio här

Hotell & boende i Madonna di Campiglio

Hos oss hittar ni totalt 285 hotell, lägenheter och stugor/hus i Madonna di Campiglio.
220 boenden
Pris/natt från: 751 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1047 kr
26 boenden
Pris/natt från: 856 kr
34 boenden
Pris/natt från: 1047 kr
3 boenden
Pris/natt från: 2715 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Madonna di Campiglio

STS Alpresor
Sunweb
SnowTrex