Sökalternativ

Madonna di Campiglio, Italien

Åk till en av Italiens viktigaste och mest kända skidorter, Madonna di Campiglio. Skidorten är belägen i en vacker lågmäld dal som ligger på 1 550 meters höjd över havet. Går er skidresa hit kan ni åka på 150 km pister på en höjd upp till 2 600 meter över havet.

Det finns ett stort utbud av alternativ på boende och du kommer garanterat att bli nöjd vare sig du väljer att bo på hotell, i en lägenhet, på Bed and Breakfast, i stuga eller helt enkelt på en camping. Så åk på er skidsemester till Madonna di Campiglio och njut av den italienska stämningen i byn och få en fantastisk upplevelse i skidbackarna i Madonna di Campiglio.

Skidåkning i Madonna di Campiglio

Då skidområdet ligger så pass högt upp är det garanterat alltid snö under säsongen, men skulle det trots allt bli ett år med lite snö är det inga problem då det finns 564 snökanoner som säkerställer snö i 20 km pister. Är din skidåkning på medelnivå är det perfekt att åka på skidresa till Madonna di Campiglio. Här finns nämligen underbara långa backar att glida nerför i ett lagom tempo genom skogen.

Skidresor ska även innehålla en snöpark, vilket det såklart finns i Madonna di Campiglio. Snöparken är på hela 50 000 kvadratmeter, så du kommer definitivt inte bli uttråkad här! Föredrar du att hålla dig på platt mark kan din skidsemester istället hållas i de 40 km långa spåren för längdskidåkning.

Övriga aktiviteter

Förutom skidåkning är det roligt om skidresor innehåller möjligheten till andra aktiviteter. I Madonna di Campiglio kan du bland annat sysselsätta dig med isklättring, skridskoåkning, skärmflygning, åka med hundspann eller ge dig ut på turer med snöskor.

Föredrar du att ta det lite lugnt någon dag istället borde du besöka något av byns spabad. Madonna di Campiglio har även många bra restauranger, barer och afterski, så njut av det goda italienska utbudet som erbjuds!

Hitta hit

Då Italien ligger en bit bort från Sverige kan det vara skönt att flyga. De flygplatser som lämpar sig bäst att ta sig till är Innsbruck, Milano eller Bergamo. Föredrar du att ta bilen istället är det ingen dum idé heller. Kör du via Brennerpasset kommer du lätt fram till Madonna di Campiglio.

Hyr utrustning i Madonna di Campiglio

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Madonna di Campiglio här

Hotell & boende i Madonna di Campiglio

Hos oss hittar ni totalt 245 hotell, lägenheter och stugor/hus i Madonna di Campiglio.
137 boendealternativ
Pris/natt från: 645 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 690 kr
39 boendealternativ
Pris/natt från: 664 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 900 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 2332 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Madonna di Campiglio