Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zell am Ziller, Österrike

Skidorten Zell am Ziller i Österrike ligger i Zellertal och i skidområdet Zillertal Arena. Zell är den största skidorten av de fyra orterna i området (Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten och Gerlosplatte). Orten ligger på 1 250 meter i dalen till 2 505 meter på högsta toppen och klimatet är vanligtvis lagom kallt vintertid: gott om snö men inte bitande kallt.

Skidåkning som passar alla nivåer

Skidåkningen i Zell am Ziller bjuder på 169 km pist, där 10 km är svarta, 113 km är röda och 46 km är blå. Trots många röda pister passar området alla typer av åkare. Det finns även ett utmärkt barnområde: Gerlosstein samt flera mindre områden för barn och nybörjare. För dig som vill åka längdskidåkning finns mycket goda möjligheter med ca 20 mil spår.

Är du sugen på att utmana kompisarna i snowparken eller halfpipen finns det givetvis möjlighet till det – och vill du fortsätta utmaningen även kvällstid rekommenderar vi ett åka i pulkbacken (toboggan). Det finns flera stycken att välja på och en av dem är upplyst kvällstid. Riktigt populärt i Österrike och det är hög kvalitet på backarna.

Du kan ta dig mellan skidområdena i dalen både på skidor och med den gratis skidbussen.

Skidåkning dygnet runt!

Har du åkt skidor i pisten först av alla på morgonen eller på natten? Det är en spännande upplevelse utöver det vanliga – och även det erbjuds i Zell. Redan vid sjutiden på morgonen kan du genom en specialbokning få åka i skidbacken. Och om kvällen erbjuds en kombination av middag och nattåkning för dig som är van skidåkare. Härligt spännande!

Skidåkningen i Österrike handlar mycket om att njuta av helheten och inte bara av backarna. Vill du ta dig en öl på en uteservering i backen finns ett fyrtiotal ställen att välja bland.

Stort fokus på aktiviteter

I Zell am Ziller hittar du de traditionella vinteraktiviteterna som snöskovandringar, hikingspår, längdskidåkning och paragliding – men här hittar du även något riktigt spännande: Lamaridning! Rid iväg på en lama ut i Schwarzachtal i Gerlos i härlig natur. Garanterat en upplevelse att minnas från skidsemestern.

Vill du sitta mer bekvämt kan du få boka en tur med pistmaskinen och se hur den preparerar backen inför nästa dag.

Resa till Zell am Ziller

I Österrike är transfertiden från flygplatsen aldrig överdrivet lång. Flygplatsen i Innsbruck är ca 8,5 mil km bort och Salzburg ca 15 mil bort. Även München kan vara ett alternativ, ca 15 mil. Boka din flygresa enkelt via Internet och komplettera eventuellt med en hyrbil. Det går även att förboka transfer från flygplatsen om du vill undvika att köra.

Skidområden Zell am Ziller är del av

Zell am Ziller ingår i skidområdet Zillertal tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Zell am Ziller

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Zell am Ziller? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Zell am Ziller här

Skidskola i Zell am Ziller

Hos oss hittar ni just nu 15 olika skidskolor och lektioner i Zell am Ziller som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Zell am Ziller här

Hotell & boende i Zell am Ziller

Hos oss hittar ni totalt 377 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zell am Ziller.
295 boenden
Pris/natt från: 465 kr
5 boenden
Pris/natt från: 828 kr
40 boenden
Pris/natt från: 640 kr
34 boenden
Pris/natt från: 698 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1338 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zell am Ziller

Nortlander
Slopetrotter
Sunweb
SnowTrex