Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Webbkameror Zell am Ziller

Vi har för närvarande 3 webbkameror i Zell am Ziller. Här kan ni spana in hur det ser ut i omgivningarna kring backarna i Zell am Ziller, och se hur de nuvarande snöförhållanden är med egna ögon.

Klicka på bilden för respektive webbkamera för att se bilder live.

TIPS: När ni öppnat webbkameran, klicka på de fyra pilarna längst ner till höger så ser ni kameran i fullskärm.

Webbkamera "Fichtenschloss" på 1730 meters höjd

Fichtenschloss

Webbkamera "Übergangsjoch" på 2500 meters höjd

Übergangsjoch

Webbkamera "Zell am Ziller - FlyingCam" på 1738 meters höjd

Zell am Ziller - FlyingCam
Webbkameror i samarbete med
Feratel.com

Vi arrangerar skidresor till Zell am Ziller