Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Zell am Ziller

Är ni trötta på att släpa på skidor, pjäxor, stavar, boots och snowboards? Hyr ni er utrustning på plats istället reser ni lätt och enkelt. Genom vår samarbetspartner ALPINRESORTS.com och Skiset kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra när ni kommer fram till Zell am Ziller. Det är dessutom alltid en trygghet att veta att utrustningen man vill ha finns uppbokad ooch väntades på er när ni är framme.

I Zell am Ziller hittar ni för tillfället 3 butiker som ALPINRESORTS.com och Skiset samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

Boka skidutrustningen online i Zell am Ziller här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Zell am Ziller

Hervis Mayrhofen Mitte

Utrustningen levereras till ert boende

Pro Zell Skiverleih

Adress: Bahnhofstraße 2

Sport Arena

Adress: Rohrberg 20 a / Talstation, 6280, Zell am Ziller
Öppettider: Mån-Sön 08:00-17:30
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Zell am Ziller

Nortlander
Slopetrotter
Sunweb
SnowTrex