Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mittersill

Mittersill - by i anslutning till Kitzbühel

Byn Mittersill ligger i närheten av skidorten Kitzbühel i Österrike. Många väljer att bo här då det är lite lugnare men också på gruund av att man kan hitta boende som är lite lägre i pris. Härifrån har man fortfarande tillgång till alla skidfaciliteter i Kitzbühel.

Hyr skidutrustning i Mittersill

I Mittersill hittar ni 3 butiker att boka er skid- eller snowboardutrustning hos. Genom att förboka er utrustning online kan ni spara upp till 50% jämfört med att boka på plats och därmed även försäkra er om att er föredragna utrustning finns tillgänglig.

Boka skidutrustningen online i Mittersill här

Skidlektioner i Mittersill

Om ni vill lära er åka skidor eller snowboard, förbättra er skidåkning eller kanske sätta era barn på skidskola när ni är på skidsemester i Mittersill finns dessa möjligheter här. Totalt sett hittar ni 17 olika skidlektioner i Mittersill för tillfället.

Boka skidlektioner i Mittersill

Hitta boende i Mittersill

Just nu hittar nu 7 boenden i Mittersill genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

Ett boende
Pris/natt från: 1337 kr
3 boenden
Pris/natt från: 751 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1112 kr