Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lech / Zürs, Österrike

Bland de österrikiska Alperna hittar du det fantastiska skidområdet som heter Lech-Zürs, denna plats bjuder på snowboard och skidåkning på 1450 meter till 2811 meter ovanför havet. Varför denna skiddestination kopplas till lyx beror på många anledningar, förutom att bjuda på en slående utsikt och natur utstrålar även områdets hotell, barer, restauranger och andra verksamheter hög klass. Detta har gjort att även många från de olika kungahusen i Europa tar sig hit för skidåkning i området.

Del av skidområdet Arlberg

Lech och Zürs är faktiskt två olika skidorter som tillsammans bildar detta omtalade skidområde som tillsammans ingår i Arlberg, detta är Österrikes största skidområde och det är även det femte största i hela världen. Till området räknas även St. Anton, Stüben och St. Christoph in. Alla dessa, speciellt Lech och Zürs är idylliska alpbyar som anses vara några av de bästa i hela världen. Här hittar du ett samhälle som är en kombination av gamla traditioner och hotell som har fått både fyra och fem stjärnor. Förutom kungafamiljer finns det även chans att se kändisar susa förbi i backarna, njuta av mat hos de olika utsökta restaurangerna eller promenera längs gatorna i den vackra byn.

Lift sammankopplar skidorten med St. Anton

Tack vare Lech och Zürs höga placering ovanför havet så garanteras du mycket och bra snökvalitet och sedan 2016/2017 så finns nu även en lift som sammankopplar Zürs och St Anton. Detta gör att du nu kan ta dig runt till alla de olika skidorterna med hjälp av liftar utan att behöva slösa tid inne i en buss. Åker du runt bland alla områdena så behöver du flera veckor för att hinna utforska allting som finns att erbjudas.

Men även om du väljer att stanna i Lech och Zürs på din skidsemester finns det gott om pister att köra skidåkning på. Det finns så pass mycket att utforska att även om du stannar en hel vecka så kommer du åka hem utan att ha sett allt. Området omfattar nämligen 350 km pist, är du i Lech så kommer du se pister oavsett vart du vänder dig.

En annan positiv sak med Lech och Zürs är hur olika de är, något som gör att din skidresa kan varieras fint och du kan även hitta det område som passar bäst för dig. Lech är vanligast besökt av barnfamiljer och nybörjare medan Zürs bjuder på en mer utmanande åkning.

Skidområden Lech / Zürs är del av

Lech / Zürs ingår i skidområdet Arlberg tillsammans med 3 andra skidorter.

Vanliga frågor och svar om Lech / Zürs

Läs svaret på 8 vanliga frågor som folk brukar ställa om Lech / Zürs, bland annat:

Hyr skidutrustning i Lech / Zürs

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Lech / Zürs? I samarbete med ALPINRESORTS.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Lech / Zürs.

Boka skidutrustningen online i Lech / Zürs här

Skidskola i Lech / Zürs

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Lech / Zürs. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 31 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Lech / Zürs här

Hotell & boende i Lech / Zürs

Hos oss hittar ni totalt 185 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lech / Zürs.
74 boenden
Pris/natt från: 470 kr
36 boenden
Pris/natt från: 792 kr
64 boenden
Pris/natt från: 1165 kr
11 boenden
Pris/natt från: 5182 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Lech / Zürs

STS Alpresor