Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

St. Christoph, Österrike

St. Christoph är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om St. Christoph för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i St. Christoph är vanligtvis från början av december till slutet av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 365 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i St. Christoph. 92% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 98% av liftarna går.

St. Christoph har pister på totalt 301 kilometer, varav 130 kilometer är blåa enkla pister, 121 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 50 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 85 liftar, med en totalkapacitet på 145948 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet St. Anton/St. Christoph/Stuben/Lech/Zürs/Warth/Schröcken - Ski Arlberg som St. Christoph ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2811 meter, vilket ger en fallhöjd på 1507 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 8 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i St. Christoph.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i St. Christoph 70 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till St. Christoph

Vill man flyga till St. Christoph så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 87 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (96 kilometers avstånd), samt Bolzano Airport (113 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till St. Christoph

Inte långt från St. Christoph ligger skidorten St. Anton, avståndet är endast 4 kilometer. Ni hittar även skidorterna Lech / Zürs på 11 kilometers avstånd och Kappl, 14 kilometer från St. Christoph.

Skidområden St. Christoph är del av

St. Christoph ingår i skidområdet Arlberg tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i St. Christoph

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till St. Christoph.

Boka skidutrustningen online i St. Christoph här

Skidskola i St. Christoph

I St. Christoph kan ni boka 13 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i St. Christoph här

Hotell & boende i St. Christoph

Hos oss hittar ni totalt 246 hotell, lägenheter och stugor/hus i St. Christoph.
161 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 1180 kr
51 boendealternativ
Pris/natt från: 1765 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 6521 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns